Ingredients:
- 24 tomaquets cherry
- 1 branca de farigola
- 1 branca de romaní
- 4 branques d'alfàbrega
- 12 nous pelades
- 70 g de formatge roquefort
- 1 cullerada de nata líquida
- sal i pebre
Amb un ganivet afilat, es talla la base del tomaquet per la part de sota i es buida, cal guardar la tapa per utilitza-la més tard.
Es tallen les herbetes petitetes i les nous a trossos grans i es barregen amb la nata líquida i el roquefort, s'hi afegeix sal i pebre i es barreja bé.
Es farceixen els tomaquets i es tapen amb la tapa que hem guardat anteriorment. Es poden guardar a la nevera fins a l'hora de servir, però sobretot quan sigui l'hora de menjar no us els deixeu a la nevera (ho dic per experiència).
Bon profit!
1 comentari:
ei Marta, hola de nou! no ens surtiria més a compte escriure'ns per email...gemmota@yahoo.com
De moment, et diré que jo compro la fibra de coco i el vermicompost (ecològic tot i molt bo per balcons perquè pesa poc) per internet, concretament a www.horturba.com
Bona nit!
Demà t'escric i et dic quines llavors tinc jo. Moltes gràcies per l'oferiment...m'encanta!!
Publica un comentari a l'entrada