Ingredients:
Per als de salmó:
- 4 llesques de pa de motlle sense crosta
- 100 g de salmó fumat
- 1/2 pot de formatge per untar
- una mica d’anet
Per als de pernil salat:
- 4 llesques de pa de motlle sense crosta
- 100 g de pernil
- 1/2 pot de formatge per untar
- pols de tomàquet deshidratat
- orenga
Per als de pernil dolç:
- 4 llesques de pa de motlle sense crosta
- 100 g de pernil dolç
- 1/2 pot de formatge per untar
Procediment:
Salmó:
S’aixafa una llesca de pa amb un curró.
Es prepara el formatge barrejat amb una mica d’anet i s’untà al pa.
S’hi afegeix el salmó a tires fins a cobrir tota la superfície del pa excepte a punta.
Es tanca el rollito amb l’ajuda de paper film. I es guarda a la nevera o uns minuts al congelador fins a tenir tots els rollitos.
Pernil salat:
S’aixafa el pa i es prepara el formatge amb la pols de tomàquet deshidratat i l’orenga.
S’unta el pa i s’afegeix el pernil sense arribar a la punta.
S’enrotlla com l’anterior i es guarda a a nevera o congelador.
Pernil dolç:
S’aixafa el pa i s’unta amb formatge. Es posa el pernil dolç sense arribar al final del pa i s’enrotlla amb l’ajuda del paper film.
Es treuen els rollitos del congelador i es tallen amb un gruix d’un dit aproximadament.
Es serveixen en una safata i ja es poden menjar!
BON PROFIT!
6 comentaris:
Hola Marta! Actualitzes poc, pe`ro quan ho fas dones unes molt bones idees! I aquests makis m'aniran molt bé pel sopar de cap d'any que he de preparar!
Molt bon pas a pas com sempre!
Molt bona idea de presentació!, dels farcits no cal dir res...bonísssssssssims. MOLT BONES FESTES MARTA!
Genial Marta! Desitgem que tinguis un 2011 excel·lent i ple de bones receptes com aquesta. Mil petons.
són diferents però em semblen genials per a uns entrants variats d'aquests que tots preparem aquests dies.
que tinguis una bona entrada d'any!
Gemmota: si si, em costa actualitzar no trobo el temps! espero que t'hagin anat bé per cap d'any! Moltes gràcies!
Mercè: gràcies i espero que hagis passat unes bones festes!
Cuina vermella: Moltes gràcies, jo també espero que el 2011 us porti el millor i sobretot que seguiu amb aquest magnífic blog!
Manel: Espero que les festes hagin anat molt bé! Gràcies!
van anar bé, sí, i en part gràcies a aquests makis diferents que vaig posar entre els entrants del dinar del dia del meu sant (et vaig citar convenientment, eh?)
gràcies per la idea!
Publica un comentari a l'entrada