Ingredients:
- 2 patates mitjanes
- 2 ous
- sal
- pebre vermell (picant o no segons gustos)
- 25g de foie
- sal
- oli
- pa per sucar
Procediment:
Es bullen les patates fins que estiguin toves, es pelen i es tallen a làmines no molt fines (mig dit).
Es posa una paella al foc amb oli i que és ben calent s’hi afegeixen les patates i es dauren pels dos cantons.
Un cop daurades es treuen del foc i es dipositen a la base d’un plat pla. S’hi afegeix la sal, el pebre vermell i una punteta de foie a cada patata.
Amb el mateix oli ben calent, es fan els ous ferrats amb una mica de sal per sobre i evitant que es coguin massa, ja que sinó no es podran sucar. Es serveixen els ous a sobre de les patates.
Es serveix i ja es pot menjar tot sucant-hi pa.
3 comentaris:
Hola Marta!!! Quina il·lusió m'ha fet coneixe't, la veritat és que m'he quedat super sorpresa que coneguessis el meu bloc!
Tens receptes molt temptadores!!
Un ptonet
Oh que bons! M'agraden molt els ous ferrats i les patates mmmmm...
Maria: si, a mi també m'ha fet molta il·lusió coneixe't! El món dels blogs és molt petit i ens coneixem casi tots! Ens veiem!
Cristina: a mi també m'encanten, però ara toca recuperar-se de les festes. fins la pròxima!
Publica un comentari a l'entrada