Ingredients:
- Pasta brisa
- Ceba caramelitzada (en aquest cas vai fer servir una salsa de ceba al vi negre que m'havia sobrat de la fondue)
- 100g de foie
Es talla la pasta brisa a circunferències amb l'ajuda d'un got. Es cubreixen motllos de tartaleta amb la pasta brisa i es couen amb un paper de plata a sobre durant 10 minuts a 200ºC i 3 minuts només a dalt i sense el paper de plata (clica aquí per veure més detalls).
S'escalfa la crema caramelitzada i s'omplen les tartaletes.
Es talla el foie a làmines fines i es posa per sobre de la ceba caramelitzada.
Es serveix tebi.
1 comentari:
Marta,
Oi que queda bona la combinació de ceba i foie?. Segur que les tartaletes amb la salsa de ceba i vi negre també et devien quedar molt bones. I a més, tu vas treballar més i vas fer les tartaletes, que jo les vaig comprar fetes!!!.
Publica un comentari a l'entrada