Ingredients:
- 2 tomàquets
- 1/2 porro
- 1/2 ceba tendra
- 1 alvocat
- 1 pastanaga
- 1 tros de butifarra negra
- oli
- sal
Es tallen el porro i la ceba a trossets molt petits.
Es talla l'alvocat per la meitat i es buida amb una cullera. Es barreja amb la ceba tallada i s'aixafa amb una forquilla.
Es ratlla la pastanaga i es fregeix la butifarra negra tallada a trossets i s'afegeixen a la barreja.
Es tallen els dos tomàquets a rodanxes i a sobre s'hi afegeix la barreja que hem fet anteriorment.
S'amaneix i ja es pot menjar!!! BON PROFIT!!!
2 comentaris:
És una amanida boníssima! La vaig fer per un sopar i va agradar molt.
Avui la repeteixo !
Marta!!! Y la recepta de la ensalada con la salsa de vino de Oporto, que estaba bonisima? Ya no me acuerdo de la recepta... :) petonets!
Publica un comentari a l'entrada