Primer de tot vull dir que aquest cop la recepta no l'he fet jo, sinó que l'ha fet la Nui, una gran amiga i també companya de pis. Ja l'haviem provat un dia i com que ella feia el sopar (jo estava al laboratori) li vai demanar que fes fotos per poder-les penjar al blog. Aquí va una foto de la cuinera!!!
De fons hi ha la decoració del nostre pis, i mig amagat i fent el ruc (per variar) el Marc.
Bé centrant-nos en la recepta:
Bé centrant-nos en la recepta:
Ingredients (3 persones):
- 1 porro (dels de verdures eh)
- 1 ceba
- 1 albergínia
- 2 cullerades de salsa de soja
- 2 cullerades de vinagre de mòdena
- 1 cullerada de sucre
- aigua
- 1 mica d'oli
- sal
- 250g de Noodles (Per si no sabeu on comprar-los, jo els compro al Bonpreu, que hi ha un apartat d'ingredients d'altres països)
Procediment:
Es tallen les verduretes i es posen a coure en una paella amb poc oli o en un wok (si el teniu).
Un cop estan daurades es posa en un got la salsa de soja, el vinagre de mòdena i el sucre i s'acaba d'omplir amb aigua fins a 2/3 del got.
Es tira a les verduretes i es deixa a foc baix durant 10 minuts.
3 comentaris:
doncs ho vam fer ahir, en comptes de posar esberginia vam posar pebrot i gambes pelades i va quedar boníssim!!! petó!
Jo puc confirmar que estava boníssim!!! Va ser un bon inici de la nit. Un petonas
Hola! he conegut fa poc el teu bloc i tafanejant he trobat esta recepta tan bona. Jo just ahir vaig publicar una de pareguda però només amb salsa de soia. Supose que com l'ha fet la Nuria amb vinagre i sucre quedarà agredolça i molt bona. He vist que portes anys per la blogosfera, tot i així si et vols passar pel meu bloc, t'he deixat un regalet. Realment no sóc gaire d’aquestes coses però l’he rebut 4 vegades i bé, al final m’hi he posat
http://cuinadiari.blogspot.com.es/2012/10/liebster-award.html
Fins aviat, Marta
Publica un comentari a l'entrada