dimecres, 2 de juliol del 2008

Noodles amb verduretes

Avui una recepta típica japonesa: els noodles, que són una pasta d'arròs que utilitzen molt a Japó (allò típic que menja el Dr. Slump i el Songoku amb els "palillos" quasi sense mastegar).

Primer de tot vull dir que aquest cop la recepta no l'he fet jo, sinó que l'ha fet la Nui, una gran amiga i també companya de pis. Ja l'haviem provat un dia i com que ella feia el sopar (jo estava al laboratori) li vai demanar que fes fotos per poder-les penjar al blog. Aquí va una foto de la cuinera!!!


De fons hi ha la decoració del nostre pis, i mig amagat i fent el ruc (per variar) el Marc.

Bé centrant-nos en la recepta:

Ingredients (3 persones):
  • 1 porro (dels de verdures eh)
  • 1 ceba
  • 1 albergínia
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • 2 cullerades de vinagre de mòdena
  • 1 cullerada de sucre
  • aigua
  • 1 mica d'oli
  • sal
  • 250g de Noodles (Per si no sabeu on comprar-los, jo els compro al Bonpreu, que hi ha un apartat d'ingredients d'altres països)
Procediment:

Es tallen les verduretes i es posen a coure en una paella amb poc oli o en un wok (si el teniu).

Un cop estan daurades es posa en un got la salsa de soja, el vinagre de mòdena i el sucre i s'acaba d'omplir amb aigua fins a 2/3 del got.



Es tira a les verduretes i es deixa a foc baix durant 10 minuts.



Mentrestant es couen els noodles segons les instruccions de l'envàs.



Un cop els noodles estan cuits, s'escorren i es barrejen a la paella amb les verduretes. Es posa el foc més fort i es deixa coure durant 5 minuts a foc mitjà, per a que agafin el gust de les verdures i la salsa.



Es serveix i ja es pot menjar! Bon profit!

3 comentaris:

Pipin ha dit...

doncs ho vam fer ahir, en comptes de posar esberginia vam posar pebrot i gambes pelades i va quedar boníssim!!! petó!

ester_kandi ha dit...

Jo puc confirmar que estava boníssim!!! Va ser un bon inici de la nit. Un petonas

Marta CuinaDiari ha dit...

Hola! he conegut fa poc el teu bloc i tafanejant he trobat esta recepta tan bona. Jo just ahir vaig publicar una de pareguda però només amb salsa de soia. Supose que com l'ha fet la Nuria amb vinagre i sucre quedarà agredolça i molt bona. He vist que portes anys per la blogosfera, tot i així si et vols passar pel meu bloc, t'he deixat un regalet. Realment no sóc gaire d’aquestes coses però l’he rebut 4 vegades i bé, al final m’hi he posat
http://cuinadiari.blogspot.com.es/2012/10/liebster-award.html

Fins aviat, Marta

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?