Ingredients:
- 1 ceba
- 1 pebrot
- 1 carbassó
- 1 albergínia
- mig got de cervesa
- curry
- 500 g de couscous (el del Mercadona s'enganxa molt, millor comprar una altra marca)
- 300 g de petxuga de pollastre
- oli
Procediment:
Es tallen les verduretes a tires.
Es posa una paella al foc i quan l'oli està calent es posen les verdures i es posa a foc mig uns 10 minuts, sense que s'estovin les verdures.
Es posa una mica de curry, sense passar-se perquè sinó tindrà molt gust. S'hi afegeix el mig vas de cervesa i es deixa durant uns 5 minuts amb el foc al mínim per a que s'evapori el líquid (no tot, sinó el cous cous quedarà molt ressec).
Es sala el pollastre i es fregeix en una altra paella amb una mica d'oli. Quan està cuit s'afegeix a les verduretes.
Mentrestant es cou el couscous segons les instruccions del paquet. S'escorre i s'afegeix a les verduretes i el pollastre.
Es remena bé i ja es pot servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada