Ingredients:
- 1,5 l de llet
- 6 cullerades soperes de sucre
- 2 branques de canyella
- canyella en pols
- 2 llimones
Es pelen les llimones intentant fer les peles molt fines i no quedar-nos amb la part blanca, sinó faria que la llet merengada quedés amarga). Posem la llet en una olla gran i afegim el sucre, la pell de llimona, les branques de canyella i una mica de canyella en pols.
Ho posem a foc mínim i deixem que bulli.
Quan bull es treu del foc fins que pari de bullir. Es torna a posar a foc mínim i es va repetint aquesta oparació fins que ha bullit 3 vegades.
Es deixa refredar a temperatura ambient i es passa per un colador per treure la llimona i la canyella. Es guarda a la nevera en una gerra o ampolla (jo ho guardo en el matei tetrabrik de la llet) per servir-ho ben fresquet.
Jo normalment poso també una part de la llet merengada a les glaçoneres així quan me la prenc em serveixo un vas de llet merengada i hi afegeixo glaçons també de llet merengada per tal de que estigui encara més fresquet.
3 comentaris:
mmm... boníssima!!! així fresqueta una tarda d'un dia qualsevol!
mmmm que bo nena!!
aquestes llimones em sonen.. jeje
jo l'he tastada... i m'ha agradat!! (i no sóc fàcil!!) us ho recomano!!!
Publica un comentari a l'entrada